Ευχές Καρβάλιο σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Το αντίο του Ζοάο Καρβάλιο στους φίλους της Νότιγχαμ, η ευχή για Premier League και το «στον Ολυμπιακό θα κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο»

Ευχές Καρβάλιο σε Νότιγχαμ και Ολυμπιακό

Πέραν των δηλώσεων που έκανε αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Ζοάο Καρβάλιο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φίλους της Νότιγχαμ Φόρεστ για όσα έζησε μαζί τους τα 3,5 χρόνια της καριέρας του στην αγγλική ομάδα.

Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στην αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο της Φόρεστ παρά τα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν, ευχήθηκε να ανεβεί η ομάδα στην Premier League το συντομότερο δυνατό και δεν παρέλειψε να αφήσει και κάποιες αιχμές για το γεγονός ότι δεν έπαιζε συνέχεια εκεί, λέγοντας ότι στον Ολυμπιακό θα έχει ένα νέο κεφάλαιο και θα κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από κάθε άλλο, να παίζει δηλαδή ποδόσφαιρο.

Στο post του στο Instagram ο Καρβάλιο είπε για τους φίλους της αγγλικής ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Νότιγχαμ για τη θερμή συμπαράστασή τους σε όλο αυτό το διάστημα. Χρόνια που είχαν σκαμπανεβάσματα, τα οποία με βελτίωσαν και πάντα είχα εσάς στο πλευρό μου. Πάντα θα θυμάμαι τη μαγική ατμόσφαιρα και τα συνθήματα στο στάδιο και η Φόρεστ θα είναι για πάντα η ομάδα που θα υποστηρίζω. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου που έπαιξε γι΄αυτό το ιστορικό κλαμπ. Η Νότιγχαμ μου χάρισε αναμνήσεις που θα κουβαλάω πάντα μαζί μου και θα έχει συνέχεια μια θέση στην καρδιά μου. Τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος γιατί θα κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο: να παίζω ποδόσφαιρο. Εύχομαι το καλύτερο για τη συνέχεια της σεζόν και για το μέλλον και ανυπομονώ να δω ξανά τη Νότιγχαμ να παίζει στην Premier League»