Ξεκάθαρη η προτεραιότητα του Ζαχάβι

Ο Ισραηλινός επιθετικός της PSV, Εράν Ζάχαβι, από το περασμένο καλοκαίρι ήταν «ζεστός» με τον Ολυμπιακό.

Ξεκάθαρη η προτεραιότητα του Ζαχάβι

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία είναι καταιγιστικές. Σε τέτοιον βαθμό που θα πίστευε κάποιος ότι οι εξελίξεις με τον Εράν Ζαχάβι θα ήταν άμεσες. Σε λίγο θα έλεγαν στη «χώρα της τουλίπας» ότι σήμερα αύριο θα τον βλέπαμε ακόμη και στο «Ελ. Βενιζέλος». Η αλήθεια είναι ότι βιάζονται στις εκτιμήσεις τους οι Ολλανδοί.

Και βιάζονται πολύ... Αυτήν τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι ο 34χρονος Ισραηλινός επιθετικός (κλείνει τα 35 το καλοκαίρι) να παραμείνει στην Αϊντχόφεν έως το καλοκαίρι. Εντούτοις έχει και με τη βούλα το δικαίωμα να μιλήσει απευθείας με κάθε ενδιαφερόμενο, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου. Από τώρα δηλαδή μπορεί να κλείσει σε όποια ομάδα θέλει για την επόμενη χρονιά δίχως να δώσει λογαριασμό στην PSV!

Ο Ζαχάβι λοιπόν δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του. Μη νομίζετε ότι δεν του έχουν χτυπήσει την πόρτα ήδη διάφορες ομάδες. Ειδικά σύλλογοι από τον Περσικό Κόλπο τού δίνουν «γη και ύδωρ». Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να περιμένει. Οι πληροφορίες από την Ολλανδία μάλιστα είναι συγκεκριμένες. Και λένε ορθά κοφτά ότι θέλει να περιμένει τον Ολυμπιακό!

Είτε αν μπορέσει να μετακομίσει από τώρα στον Πειραιά (εξαιρετικά δύσκολο, για να μην πούμε απίθανο) είτε να φορέσει τα ερυθρόλευκα από το καλοκαίρι.

Η ιστορία με τον Ζαχάβι έχει μπόλικο ψωμί, καθώς δεν πρόκειται για μία υπόθεση που ξαφνικά έσκασε ουρανοκατέβατη στην… ερυθρόλευκη επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα. Ο 34χρονος Ισραηλινός «μπόμπερ» από πέρσι το καλοκαίρι έδειχνε ζεστός με την προοπτική του Ολυμπιακού. Τι ακριβώς εννοούμε; Εξηγούμαστε λοιπόν...

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΦΩΣ