Serie A: Έχασε «στα χαρτιά» από την Ουντινέζε η Σαλερνιτάνα και -1 που δεν κατέβηκε λόγω κρουσμάτων!

Η Σαλερνιτάνα δεν εμφανίστηκε στον αγώνα με την Ουντινέζε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, με τους «φριουλάνι» να παίρνουν το ματς άνευ αγώνος και τον αθλητικό δικαστή να επικυρώνει την απόφαση επιβάλλοντας ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού στην ομάδα του Ιταλικού Νότου.

Serie A: Έχασε «στα χαρτιά» από την Ουντινέζε η Σαλερνιτάνα και -1 που δεν κατέβηκε λόγω κρουσμάτων!

Οι τίτλοι του τέλους στη διαμάχη μεταξύ Ουντινέζε και Σαλερνιτάνα, για την τύχη του αγώνα τους έπεσαν με τους «φριουλάνι» θριαμβευτές.

Η ομάδα του Σαλέρνο, που δεν είχε κατέβει στο γήπεδο λόγω κρουσμάτων, έχασε το ματς, για την 19η αγωνιστική της Serie A, «στα χαρτιά», από την Ουντινέζε, με το αθλητικό δικαστή να επικυρώνει την απόφαση.

Κι όλα αυτά ενώ οι υγειονομικές αρχές της Καμπανίας είχαν απαγορεύσει στην ομάδα του Ιταλικού Νότου να πάει στο Φριούλι, αφού είχε αρκετά κρούσματα και έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα για μερικές ημέρες.

Αντίθετα από τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί στο γήπεδο, μαζί με τους διαιτητές, που κατακύρωσαν το ματς στην Ουντινέζε.

Η Σαλερνιτάνα προσέφυγε στον αθλητικό δικαστή, ώστε να ανατρέψει την απόφαση, αλλά ούτε εκεί δικαιώθηκε αφού επικυρώθηκε η παραπάνω απόφαση και η ομάδα από το Σαλέρνο έχασε το ματς και επίσημα πλέον με 3-0 στα χαρτιά, ενώ της αφαιρέθηκε και ένας βαθμός.

Πάντως η ομάδα του Σαλέρνο κατέθεσε έφεση και στο 2ο βαθμό θα τελεσιδικήσει η υπόθεση.