Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Πρέπει να ντρέπεστε»

Εκνευρισμένος είναι Θόδωρος Καρυπίδης μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και μίλησε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του, ενώ αναμένεται να σφίξει τα λουριά.

Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Πρέπει να ντρέπεστε»

Η κακή εικόνα του Άρη στη Ριζούπολη και η ισοπαλία με τον Απόλλωνα έχει κάνει έξαλλο τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σφίξει τα λουριά.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη είναι έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του, η οποία προκάλεσε την οργή του και τον εκνευρισμό του. Εκείνο που τον έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι η αδιαφορία κάποιων παικτών αφού το ματς με τον Απόλλωνα ήταν κομβικό για τη συνέχεια.

Οι συνεργάτες του Καρυπίδη έχουν ήδη ενημερωθεί από τον ίδιο πως την Τρίτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σκοπεύει να δώσει το παρών στην προπόνηση προκειμένου να μιλήσει σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι το γεγονός πως μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε. Δεν δέχομαι πλέον άλλες δικαιολογίες από κανέναν και για κανέναν λόγο. Χρειάζεστε προπονητή για να νικήσετε τον Απόλλωνα, μια ομάδα που το πιο μεγάλο συμβόλαιο της είναι το 1/5 και το 1/10 των δικό σας;», είπε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Κλείνοντας είπε στους ποδοσφαιριστές: «Τέρμα τα λόγια και οι δικαιολογίες αναλάβετε τις ευθύνες. Από εδώ και πέρα θα δείτε άλλον… Καρυπίδη».