Λουτσέσκου: «Στη φάση που πήραμε το πέναλτι παίξαμε μια πολύ ωραία επίθεση»

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του ΟΦΗ, ο οποίος διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δόθηκε στο 51'

Λουτσέσκου: «Στη φάση που πήραμε το πέναλτι παίξαμε μια πολύ ωραία επίθεση»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0, σε ένα παιχνίδι που συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, με τον Τσιλιανίδη στο 51’ να ανοίγει το σκορ αλλά ο Φωτιάς ακύρωσε το γκολ, γύρισε πίσω τη φάση και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι (χέρι του Βούρου τη στιγμή που έκανε τάκλιν και η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του) με τον Κούρτιτς να κάνει το 1-0.

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη NOVA:

Για τον αγώνα: «Πρώτα από όλα ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ο ΟΦΗ πιέζει ψηλά στη φάση της άμυνας και παίζει ωραία το χτίσιμο της επίθεσης. Έχει καλή νοοτροπία όταν παίζει την μπάλα, έχει καλές κινήσεις. Παρ' όλα αυτά στη φάση που πήραμε το πέναλτι παίξαμε μια πολύ ωραία επίθεση. Το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εμάς όταν ο ΟΦΗ άφησε κάποια κενά στην άμυνά του, στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του: «Χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ στα δύο παιχνίδια. Παίζουμε καλύτερα, είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε. Είναι ο τρόπος που θα μας βοηθήσει να παίζουμε έτσι στη συνέχεια. Δεν δεχθήκαμε κάποια ιδιαίτερη φάση και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Με αυτό χτίζουμε την αυτοπεποίθηση, αλλά και η νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε. Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε. Αυτοί που αξιολογούν την κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές».