Βόλος: «Παράλογη απόφαση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν»

Η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει εξαιτίας των όσων έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Βόλος: «Παράλογη απόφαση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν»

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.500 ευρώ θα πληρώσει ο Βόλος μετά τα όσα έγιναν στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκού. Η ομάδα της Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει άδικη την απόφαση, τονίζοντας πως οι φίλοι των «πράσινων» ευθύνονται για όλες τις φθορές που προκλήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους – κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια».