Ολυμπιακός: Η μεγάλη «κλοπή» με Φαντιγκά

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα και κλείνει τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά και έχει προλάβει Γάλλους κι άλλους ομάδες της Ευρώπης.

Ολυμπιακός: Η μεγάλη «κλοπή» με Φαντιγκά

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά και όπως σας έχει γράψει το «ΦΩΣ» ετοιμάζεται να κλείσει τον ποδοσφαιριστή που έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Παρί Σεν Ζερμέν. Το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας βρήκε ακόμα ένα «λαβράκι» στη Γαλλία και αυτή τη φορά στην ακαδημία των Παριζιάνων.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κάνει έξι συμμετοχές με τη φανέλα της Παρί και ο Τόμας Τούχελ τον είχε πιστέψει δίνοντας του ευκαιρίες. Φέτος μπορεί να μην έχει παίξει καθόλου, διότι ο Ποκετίνο δεν του έχει δώσει χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο.

Η είδηση πως ο Φαντιγκά υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αμέσως έκανε τον γύρο της Ευρώπης και φυσικά στη Γαλλία έγινε σοβαρό θέμα. Είναι νωπές οι μνήμες από την "κλοπή" που έγινε μέσα από τα άδυτα της Λιλ και την εξέλιξη που παρουσιάζει ο Αγκιμπού Καμαρά.

Κάπως έτσι οι Γάλλοι συνδέουν όλες αυτές τις περιπτώσεις και θεωρούν πως ο Ολυμπιακός γι' ακόμα μία φορά αρπάζει ένα σημαντικό ταλέντο. Τα δημοσιεύματα των Γάλλων, μάλιστα αναφέρουν πως για τον παίκτη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Μπρεστ στην οποία είχε αγωνιστεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής. Προσπάθησε να τον πάρει από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, δεν τα κατάφερε.

Στη Γαλλία, λοιπόν, γίνεται μεγάλη κουβέντα για το γεγονός πως για τον Φαντιγκά υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από γαλλικές ομάδες, αλλά και από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Ο Ολυμπιακός τους πρόλαβε όλους και παίρνει ένα ακόμα ταλέντο από τη Γαλλία.