Λίβερπουλ: Ταξίδι για τον Αγκιμπού Καμαρά

Άνθρωπος της Λίβερπουλ αναμένεται να βρεθεί στο Copa Africa προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με τη φανέλα της Γουινέας.

Λίβερπουλ: Ταξίδι για τον Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει αναγκάσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα κλαμπ όπως η Λίβερπουλ και η Μίλαν να τον έχουν στα υπόψη τους.

Ο 20χρονος άσος έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Γουινέας και ετοιμάζεται για τη σέντρα του Copa Africa. Πάνω του, όμως, θα είναι στραμμένα αρκετά βλέμματα και η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μία ακόμα ευκαιρία προκειμένου να ανέβουν κι άλλο οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα liverpoolecho.com, η οποία ασχολείται με θέματα της Λίβερπουλ ο Αγκιμπού αρέσει στον Γιούργκεν Κλοπ και οι άνθρωποι του αναμένεται να κάνουν ταξίδι για το Copa Africa προκειμένου να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

«Σίγουρα φαίνεται ικανός να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον Αγκιμπού Καμαρά. Η Λίβερπουλ λοιπόν αναμένεται να ταξιδέψει στο Καμερούν προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον άσο του Ολυμπιακού.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά πάντως που οι Reds θα κάνουν ταξίδι για λογαριασμό του Αγκιμπού. Άνθρωπος της Λίβερπουλ έχει βρεθεί ακόμη και στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να τσεκάρει τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας. Στην Αγγλία, μάλιστα, συγκρίνουν τον Αγκιμπού με τον ΛούκαςΛέιβα και αναφέρουν πως θα μπορούσε να γίνει σαν αυτόν.