Νέα «έκρηξη» για Αγκιμπού και Λίβερπουλ!

Μπαράζ δημοσιευμάτων και σήμερα (3/1) σε Αγγλία και Ιταλία για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Αγκιμπού Καμαρά. Στο στόχαστρο και της Μίλαν πάντα ο άσος του Ολυμπιακού. 

Νέα «έκρηξη» για Αγκιμπού και Λίβερπουλ!

Σε ρυθμούς Κόπα Άφρικα κινείται ο Αγκιμπού Καμαρά και σήμερα (3/1) η Γουινέα δίνει φιλικό προετοιμασίας με την Ρουάντα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες της για τον όμιλο (θα ξαναπαίξει και στις 6/1 με την ίδια αντίπαλο), αλλά την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα στην Ευρώπη είναι ασταμάτητα σχετικά με το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και το BBC στην Αγγλία ανέφερε ότι η Λίβερπουλ έχει διαρκή παρακολούθηση της πορείας του ποδοσφαιριστή και ο Αγκιμπού βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές προτιμήσεις του Γιούργκεν Κλοπ, με...όλα τα βρετανικά σάιτ να επιμένουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να γίνει παίκτης της αγγλικής ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά ρεπορτάζ με βάση δημοσίευμα του calciomercato που επίσης αναφέρει ότι η Λίβερπουλ εάν το αποφασίσει θα έχει τον πρώτο λόγο για τον Αγκιμπού Καμαρά, ωστόσο η Μίλαν καραδοκεί και έχει τις δικές της πιθανότητες για τον ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει μέσα σε λίγους μήνες με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολούν τα λογής σενάρια για τον παίκτη του, αλλά να γυρίσει υγιής και χωρίς προβλήματα από τη διοργάνωση που - παράλογα, εν μέσω κορονοϊού - αρχίζει σε λίγες μέρες στα γήπεδα του Καμερούν.