Ολυμπιακός: Και η Μίλαν για Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει… γυαλίσει και στη Μίλαν, η οποία παρακολουθεί στενά τον άσο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Και η Μίλαν για Αγκιμπού Καμαρά

Αδιαμφισβήτητα ο Αγκιμπού Καμαρά είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Ολυμπιακού. Ένας ποδοσφαιριστής που κόστισε ελάχιστα χρήματα στους Πειραιώτες (300 χιλιάδες ευρώ) και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει εκτοξεύσει την αξία του.

Ο 20χρονος άσος έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Γουινέας για το Κόπα Άφρικα, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται ο… χορός δημοσιευμάτων για το μέλλον του. Είναι ένας παίκτης που τον τσεκάρουν μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και στο Κύπελλο Εθνών θα έχουν τα μάτια τους πάνω του.

Στο… κόλπο για τον Αγκιμπού Καμαρά φαίνεται πως έχει μπει και η Μίλαν. Σύμφωνα με το Calciomercato.com το όνομα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο μπλοκάκι των "ροσονέρι". Οι Ιταλοί παρακολουθούν στενά την πορεία του και την εξέλιξη του και το ίδιο θα κάνουν και κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ιταλών ο Αγκιμπού αυτή τη στιγμή κοστολογείται 4,5 εκατ. ευρώ και αν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στα γήπεδα του Καμερούν τότε η αξία του θα ανέβει κι άλλο. Παραδέχονται, πάντως, πως η Μίλαν δεν "παίζει" μόνη της για τον Αγκιμπού αφού η Λίβερπουλ τον έχει βάλει στη λίστα της εδώ κι αρκετό καιρό. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος έχει κάνει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 5 γκολ και 4 ασίστ.