Ξανά για Τσικίνιο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ασχολείται ξανά με τον Τσικίνιο της Μπενφίκα που αγωνίζεται δανεικός στη Μπράγκα.

Ξανά για Τσικίνιο ο ΠΑΟΚ

Μετά τη συνάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μπότο ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να φουλάρει για την ενίσχυση του. Ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα που φέρονται να είναι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η πορτογαλική «A' Bola» αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ασχολείται ξανά με τον Τσικίνιο. Ο 26χρονος επιτελικός μέσος ανήκει στη Μπενφίκα και φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπράγκα. Για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει.

Ο Τσικίνιο τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 15 παιχνίδια εκ των οποίων τα εννιά στο πρωτάθλημα και όλα ως αλλαγή. Έτσι ο ποδοσφαιριστής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προκειμένου να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Μπενφίκα έως το 2024 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται μαζί του. Ομάδες από την Ισπανία και τη Γερμανία έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ και η Τορίνο τον έχει στη λίστα της.