Παναθηναϊκός: Θετικός στον κορονοϊό ο Μαουρίσιο - Η απάντησή του για την πρόταση από το Κατάρ

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος χαφ του Παναθηναϊκού, Μαουρίσιο ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ίδιος επιθυμούσε να αποχωρήσει από το «τριφύλλι», αλλά ο σύλλογος άναψε «κόκκινο».

Παναθηναϊκός: Θετικός στον κορονοϊό ο Μαουρίσιο - Η απάντησή του για την πρόταση από το Κατάρ

Χωρίς τον Μαουρίσιο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Άρη (5/1, 21.30), καθώς ο ίδιος γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν. Επίσης μίλησε και για την πρόταση που ήρθε από το Κατάρ, επιβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος επιθυμούσε να αποχωρήσει, αλλά δεν το ήθελε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την επιθυμία μου για αλλαγή, ωστόσο ο σύλλογος αποφάσισε να μην με αφήσει να φύγω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο όπως έκανα τα πάντα. Είμαι επαγγελματίας. Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι τη στήριξη σας. Το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού ήταν θετικό και μόλις το αποτέλεσμα μου είναι αρνητικό, θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».