ΟΦΗ: Kαλύτερα ο Σωτηρίου, με δύο τερματοφύλακες στην Τρίπολη

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου ενημέρωσε τον Νίκο Νιόπλια πως είναι καλύτερα και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα. Θα είναι στον πάγκο φυσικά. 

ΟΦΗ: Kαλύτερα ο Σωτηρίου, με δύο τερματοφύλακες στην Τρίπολη

Τελικά ο ΟΦΗ δεν θα ταξιδέψει με έναν τερματοφύλακα για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο κίπερ Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκο Νιόπλια πως είναι καλύτερα και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη. Θα είναι στην αποστολή του ΟΦΗ που θα πετάξει το μεσημέρι της Δευτέρας (03/01).

Ο Σωτηρίου φυσικά θα είναι στον πάγκο, με τον Βάτερμαν να είναι κάτω από τα δοκάρια στο βασικό σχήμα, αφού αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου, ο οποίος είναι 100% έτοιμος.

Θυμίζουμε πως ο Επασί είναι στο Κόπα Άφρικα και δεν υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια ενώ εκτός είναι και ο Σηφάκης.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια ο τεχνικός Νίκος Νιόπλιας, ανακοίνωσε την αποστολή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (4/1) αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε άσκηση κατοχής μπάλας, ταχύτητες αντίδρασης, άσκηση τακτικής και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Από την αποστολή που θα “πετάξει” στις 14:30 με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη, απουσιάζει ο τιμωρημένος (λόγω αποβολής στο προηγούμενο ματς) Mellado, οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιάννου, Σηφάκης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, ο ανέτοιμος Toral, o διεθνής με την Εθνική Καμερούν Epassy και ο τραυματίας Weiss.

Στην 21μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Selimovic, Μπαλογιάννης, Neira, Gallegos, Στάικος, De Guzman, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Γρίβας, Kamau, Τσιλιανίδης, Castaignos, Durmishaj.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί στην Τρίπολη το πρωί της Τετάρτης 5/1 και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μέσω πτήσης από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος».