ΟΦΗ: Πάει στην Τρίπολη με έναν τερματοφύλακα!

Τη Δευτέρα (3/1) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ένας διαθέσιμος τερματοφύλακας για την ομάδα του Ηρακλείου. 

ΟΦΗ: Πάει στην Τρίπολη με έναν τερματοφύλακα!

Με έναν τερματοφύλακα θα πάει στην Τρίπολη ο ΟΦΗ. Ο Επασί είναι στο Κόπα Άφρικα, ο Σωτηρίου τραυματίας και ο Σηφάκης εκτός λόγω ίωσης!

Οι Σωτηρίου, Τοράλ συνέχισαν τη θεραπεία τους στον ΟΦΗ ενώ εκτός έμειναν λόγω ίωσης οι Ουές, Γιάννου, Μαρινάκης και Σηφάκης. Ο τελευταίος θα ήταν στην αποστολή αφού λείπουν οι άλλοι δύο τερματοφύλακες (Επασί, Σωτηρίου) αλλά τώρα στην Τρίπολη θα ταξιδέψει μόνο ο Βάτερμαν!

«Τη Δευτέρα (3/1) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (3/1), ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Παιχνίδια κατοχής, τελειώματα και στατικές φάσεις περιελάμβανε η προπόνηση της ομάδας μας το μεσημέρι της Κυριακής (2/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (4/1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Δημήτρης Σωτηρίου και Jon Toral συνέχισαν θεραπεία.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Abdul Weiss, Απόστολος Γιάννου, Νίκος Μαρινάκης και Βασίλης Σηφάκης, λόγω ίωσης.

Η τελευταία προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (3/1) στις 09:30, μετά το τέλος της οποίας θα γίνει γνωστή η αποστολή», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.