ΑΕΚ: Τα πλάνα του Γιαννίκη για το ματς με τον ΟΦΗ

Οριστικά νοκ άουτ ο Μοχαμάντι για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ (20/12-19.30). Στη θέση του ο Χατζησαφί. Τσούμπερ ή Λιβάι Γκαρσία το δίλημμα του για τον Αργύρη Γιαννίκη

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Γιαννίκη για το ματς με τον ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (20/12-19.30) στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Super League. Εκεί όπου οι κιτρινόμαυροι στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη για να κλείσουν το 2021 σε απόσταση οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα για τον Αργύρη Γιαννίκη είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον αριστερό μπακ Μοχαμάντι ο οποίος δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Κυριακής (19/12) και τέθηκε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα για την θέση του στην ενδεκάδα να προορίζεται εκ νέου ο συμπατριώτης του Χατζησαφί.

Το ερώτημα ωστόσο για το αρχικό σχήμα έχει να κάνει με το αν θα παραμείνει στη μεσοεπιθετική τριάδα ο ντεφορμέ Τσούμπερ ή θα πάρει τη θέση του ο Λιβάι Γκαρσία που πάει καλά στις προπονήσεις. Απάντηση θα δοθεί πιθανότατα λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς.

Άλλες διαφοροποιήσεις δεν αναμένονται στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Ιωνικό. Οι έντεκα που με βάση τις δοκιμές των τελευταίων προπονήσεων θα παραταχθούν κόντρα στον ΟΦΗ είναι οι: Τσιντώτας, Μισελέν, Χατζησαφί, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ (Γκαρσία), Αραούχο.