Παναθηναϊκός: Περιμένει τα τεστ κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης έχει σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοϊό και στον Παναθηναϊκό  αναμένουν στο ακουστικό τους για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας της Τετάρτης (15/12)

Παναθηναϊκός: Περιμένει τα τεστ κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Τα επαναληπτικά τεστ κορονοϊού στα οποία θα υποβληθεί η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν στον Παναθηναϊκό ώστε να ετοιμάσουν το πλάνο τους ενόψει του αγώνα για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στη Super League.

Όπως είναι γνωστό, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοϊό. Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (12/12) δεν έλαβε χώρα λόγω των εννέα κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ την Τετάρτη (15/12) έχει οριστεί το ματς με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Super League.

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας πως υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να μην διεξαχθεί το ματς, αφού πέραν από τα πολλά κρούσματα, η ομάδα της Ριζούπολης δεν έχει κάνει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες για να μην υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη διασπορά του ιού.

Πάντως, στο «τριφύλλι» προετοιμάζονται χωρίς… διακοπές και περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα από τα επαναληπτικά τεστ στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο μεταξύ ο Αχιλλέας Πούγγουρας έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Ο Θεσσαλονικιός στόπερ συμμετείχε σήμερα (13/12) σε μέρος της προπόνησης, συνέχισε με ειδικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βλέπει με την επιστροφή και του Σένκεφελντ να γεμίζει λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.