Λόπες για το μέλλον του: «Νιώθω πολύ καλά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί»

Ο Ρόνι Λόπες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μέλλον του, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 1-0.

Λόπες για το μέλλον του: «Νιώθω πολύ καλά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί»

Ο Ρόνι Λόπες είπε πολλά και ενδιαφέροντα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη. Αναφέρθηκε μάλιστα και για το μέλλον του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κέρδισε. Είμαι λυπημένος γιατί παραλίγο να βάλω ένα γκολ, αλλά είμαι χαρούμενος για την ασίστ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η ομάδα νίκησε».

Για το γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε: «Ο διαιτητής αφού λέει «όχι», είναι «όχι». Είναι κρίμα, όμως γιατί ήταν μία ωραία πάσα».

Για το αν νιώθει ανεβασμένος: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα. Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλύτερα. Νιώθω ότι βελτιώνεται η φυσική μου κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Για το αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό: Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Τώρα νιώθω πολύ καλά έχω προσαρμοστεί στην ομάδα. Νιώθω πολύ καλά στο γκρουπ και έχω ενσωματωθεί πολύ καλά».

Για την κλήρωση: «Παραδέχομαι ότι θα μου άρεσε να παίξω με τη Σεβίλλη. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Θα δούμε ποια ομάδα θα μας τύχει».

Για τη δουλειά που έχει κάνει στη φυσική κατάσταση: «Ο διατροφολόγος επιμένει να χάσω κι άλλο. Συνέχεια επιμένει, αλλά νομίζω ότι έγινε αυτό που πρέπει. Νιώθω πολύ καλά».