Κριτική παικτών: Ξεχώρισαν οι Σισέ, Ρόνι, Εμβιλά και Αγκιμπού (β’ μέρος)

Οι Παπέ Σισέ, Ρόνι Λόπες, Γιαν Εμβιλά και ο Αγκιμπού Καμαρά του δευτέρου ημιχρόνου άφησαν τη σφραγίδα τους στο Ολυμπιακός – Άρης 1-0.

Κριτική παικτών: Ξεχώρισαν οι Σισέ, Ρόνι, Εμβιλά και Αγκιμπού (β’ μέρος)

ΒΑΤΣΛΙΚ: Ένα από τα πιο εύκολα μεροκάματα της έως τώρα θητείας του στον Ολυμπιακό έβγαλε ο Τσέχος γκολκίπερ. Δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Άρη.

ΛΑΛΑ: Είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και κάποιες ανεξήγητα κακές. Ανασταλτικά είχε κάποια ζητήματα στο πρώτο μέρος, όμως, στο δεύτερο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Μια φορά στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε να απλώσει το κορμί του σε ένα επικίνδυνο γύρισμα του Σάσα. Κατά τ’ άλλα, δεν είχε αρκετή δουλειά πίσω. Ή μάλλον του την… έφαγε ο Σισέ.

ΣΙΣΕ: Αν και μπήκε… ματιασμένος και είχε δύο άτσαλες προσπάθειες (άσχημα κοντρόλ), στη συνέχεια ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης. Όχι μόνο για το νικητήριο τέρμα, αλλά και για τις επεμβάσεις του σε κάποιες υποψίες ευκαιριών που επιχείρησαν να δημιουργήσουν ανεπιτυχώς οι Θεσσαλονικείς.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Είχε αρκετά ανεβάσματα, θα μπορούσε να είναι λίγο πιο αποτελεσματικός στις σέντρες του, αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι είχε μία σχετικά καλή παρουσία. Ανασταλτικά έδωσε αρκετές βοήθειες.

ΕΜΒΙΛΑ: Ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες επεμβάσεις, ο άνθρωπος που ήταν ξανά ένα «κλικ» πιο ψηλά από τους υπόλοιπους χαφ.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν έκανε κάποια φοβερή εμφάνιση, αλλά δεν ήταν και κακός. Ίσως θα έπρεπε να είχε πιο γρήγορες κινήσεις είτε με την μπάλα, είτε χωρίς. Θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Είχε τη φάση του δοκαριού και σε γενικές γραμμές στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και έδωσε βοήθειες και ανασταλτικά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν βοήθησε όσο ο Ρόνι Λόπες, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακός. Θα μπορούσε στο… τσακ να φύγει με ένα γκολ από το Καραϊσκάκη (για χιλιοστά βγήκε οφσάιντ). Του λείπει ένα γκολ ή μια ασίστ για να αρχίσει να ξαναπαίρνει τα πάνω του για τα καλά.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Από τους κορυφαίους του γηπέδου, αν όχι ο κορυφαίος. Είχε μία ασίστ, δύο τελικές και μπόλικο τρέξιμο. Δείχνει ότι από αγώνα σε αγώνα πατάει γερά στα πόδια του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου και αναγκάστηκε να βγαίνει αρκετά έξω από την περιοχή του για να παίρνει την μπάλα στα πόδια του και να ξεκινούν από εκείνον οι φάσεις προς την εστία του Ντένις.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Μπήκε στο 81’ και δεν φάνηκε καθόλου.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στο 81’ και θα μπορούσε προς το τέλος να φύγει με ασίστ, αν ήταν πιο προσεκτικός σε μία πάσα που πήγε να βγάλει στον Αγκιμπού, ο οποίος θα βρισκόταν απέναντι από τον Ντένις.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος που μπήκε στο 84’.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Μπήκε στο 92’ και δεν μπορεί να κριθεί.