Άρης: Μέρος της προπόνησης ο Κουέστα, αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Σούντγκρεν

Στον Άρη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Κουέστα ενώ ο Σούντγκρεν παραμένει αμφίβολος.

Άρης: Μέρος της προπόνησης ο Κουέστα, αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Σούντγκρεν

Θετικά δείγματα παρουσίασε ο Χουλιάν Κουέστα στην προπόνηση της Πέμπτης (9/12). Ο Ισπανός κίπερ του Άρη ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Εξακολουθεί να είναι αμφίβολος ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενόψει Ολυμπιακού και τον αγώνα της Κυριακής.

Με πρωινή προπόνηση στο Διασυγένειο Αθλητικό κέντρο, συνέχισαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Άρη, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον πρωταθλητή Ελλάδας την Κυριακή (12/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης: Το πρώτο γκολ κρίνει τα παιχνίδια του

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άκης Μάντζιος είδε τον Χουλιάν Κουέστα να ακολουθεί μέρος του προγράμματος για πρώτη φορά, λαμβάνοντας αισιόδοξα δείγματα, ενώ από την άλλη Ντάνιελ Σούντγκρεν συνέχισε για άλλη μια μέρα θεραπεία, προτού ακολουθήσει ατομικό.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ενεργοποίηση, ταχύτητες, passing game και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων) ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/12, 19:30).

Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».