ΑΕΚ: Έβγαλε την προπόνηση ο Βράνιες κι υπολογίζεται για την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

Ο Όγκνιεν Βράνιες μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης κι έβαλε υποψηφιότητα για την αποστολή του Σαββατιάτικου (11/12, 19.30) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Εξιτήριο πήρε ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς μετά την επέμβαση «καθαρισμού» στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο του.

ΑΕΚ: Έβγαλε την προπόνηση ο Βράνιες κι υπολογίζεται για την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

Ευχάριστα μαντάτα από το ιατρικό δελτίο είχε η ΑΕΚ την Τετάρτη (08/12) κατά την επιστροφή της στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Κανονικά μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης των συμπαικτών του έλαβε ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος, κατ' αυτόν τον τρόπο, τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το προσεχές Σάββατο (11/12, 19:30).

Υπενθυμίζεται ο Σερβοβόσνιος κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» υπέστη διάσειση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, ενώ την Τρίτη (7/12) βγήκε «καθαρή» η μαγνητική του.

Επίσης, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο, έπειτα από την επέμβαση («καθαρισμού» στο γόνατο) στην οποία υποβλήθηκε μια μέρα πριν και επέστρεψε σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυστριακός γκολκίπερ δεν πρόκειται να ξαναγωνιστεί το 2021 και θα επιχειρήσει να επιστρέψει στο πρώτο ματς του 2022 με την Λαμία (05/01)

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/12) στις 17:00.