«Ο Ολυμπιακός θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα»

Επιμένουν στην Τουρκία για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Γιώργο Μασούρα, ενώ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει 10 εκατ. ευρώ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα»

Ο Γιώργος Μασούρας κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Τα επιτεύγματα του με την ερυθρόλευκη φανέλα δεν περνάνε απαρατήρητα και πρόκειται για έναν παίκτη που είναι υπό παρακολούθηση από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Στην Τουρκία, πάντως, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον ενδιαφέρον της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, Τραμπζονσπόρ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη φέρεται να ασχολείται πολύ σοβαρά με τον διεθνή ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο «Cnn Turk» ανέφερε ότι η Τραμπζονσπόρ έχει κάνει κίνηση για τον Γιώργο Μασούρα, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ζητήσει 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και ο Μασούρας είναι στην κορυφή της λίστας, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει 10 εκατ. ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως να γίνει αυτή η μεταγραφή. Θυμίζουμε πως η πειραϊκή ΠΑΕ είχε διαψεύσει τα προηγούμενα δημοσιεύματα που είχαν προκύψει από την Τουρκία για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Μασούρα.