Με Μπαράλες η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Άρη και ο Μπαράλες είναι ξανά στα πλάνα του Ράσταβατς.

Με Μπαράλες η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Μετά το εντυπωσιακό 6-2 επί του Ατρόμητου ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Άρη. Η ομάδα της Αρκαδίας αντιμετωπίζει τους Θεσσαλονικείς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ένα ματς που θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (19:30) χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο πρόβλημα για τον Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στον Μπαράλες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αντίθετα ο Σίτο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και έμεινε έτσι εκτός αποστολής. Ανέτοιμοι είναι οι Καπίγια και Σανταφέ με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την αποστολή.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Σόνι.