Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τις υπογραφές με Ελ Αραμπί!

Ο Ολυμπιακός προσφέρει τελικά το συμβόλαιο που έψαχνε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (κλειστό διετές και όχι 1+1). Κάποιες μικρολεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν από τον ατζέντη του για να παραμείνει ο Μαροκινός κάτοικος Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2024.

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τις υπογραφές με Ελ Αραμπί!

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Βιρβίλης στο ΦΩΣ της Πέμπτης (2/12), ο Ολυμπιακός προσφέρει τελικά το κλειστό που ήθελε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και θα παραμείνει στον Πειραιά μέχρι το 2024. Το 1+1 δεν το είχε απορρίψει εντελώς, αλλά φαινόταν ότι προτιμούσε το κλειστό διετές.

Η άφιξη του ατζέντη του στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας δρομολόγησε τις ραγδαίες εξελίξεις, αφού την Τετάρτη (1/12) βράδυ ο «μπόμπερ» των Πειραιωτών εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει. Άλλωστε, στο οικονομικό σκέλος δεν υπήρχε διαφωνία από τις πρώτες επαφές που έγιναν.

Διαφωνία -που φαινόταν ότι θα ξεπεραστεί- υπήρχε μόνο στη διάρκεια του συμβολαίου. Από τη στιγμή λοιπόν που ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο, πλέον αυτό που απομένει είναι διευθετηθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες που αφορούν τον ατζέντη του Ελ Αραμπί.

*Διαβάστε περισσότερα στο ΦΩΣ της Πέμπτης (2/12) και στην Έντυπη ηλεκτρονική έκδοση!