Γκαγκάτσης σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο και τον Σαββίδη που σας προσφέρει τα πάντα»

Επίσκεψη Μάκη Γκαγκάτση στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και φωνές μετά την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Τι είπε για τον Σαββίδη και τον κόσμο.

Γκαγκάτσης σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Δεν σεβαστήκατε τον κόσμο και τον Σαββίδη που σας προσφέρει τα πάντα»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στην προπόνηση, μία μέρα μετά το 0-1 από τον Άρη.

Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τα «έχωσε» στους παίκτες, τονίζοντας πως είναι ντροπή να καταγράφεται ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια!

Ξεκαθάρισε στους παίκτες πως είναι υποχρέωση όλων να αντιληφθούν σε ποια ομάδα παίζουν και εφόσον δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μπορούν να το πουν ώστε η ομάδα να προχωρήσει στις κινήσεις που πρέπει.

Μάλιστα όπως είπε, αυτό που εκνευρίζει περισσότερο δεν είναι η ήττα αλλά το ότι τόσο στο ματς με τον Άρη όσο και στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του Περιστερίου μια εβδομάδα αργότερα δέχθηκε έξι γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης.

«Εδώ δεν κάνετε το χόμπι σας. Είστε επαγγελματίες και ο ΠΑΟΚ σας προσφέρει τα πάντα. Έχετε από τα πιο υψηλά συμβόλαια. Δεν σεβαστήκατε και τον κόσμο και τον Σαββίδη που σας προσφέρει τα πάντα!

Κανείς μας δεν έχει τη διάθεση να σβήσει με σφουγγάρι όλα όσα έχετε προσφέρει εσείς που κατακτήσατε το νταμπλ όπως και εσείς που πέρσι φέρατε το Κύπελλο. Αλλά το παρελθόν είναι για να το διηγούμαστε στα εγγόνια μας, δεν μπορούμε να ζούμε με τις αναμνήσεις. Εδώ είμαστε για το παρόν και το μέλλον!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαγκάτσης στους παίκτες του ΠΑΟΚ.