Νιόπλιας: «Νικήσαμε δίκαια και με καλό ποδόσφαιρο» (vid)

Ευχαριστημένος έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας από τη νίκη του ΟΦΗ στην έδρα του Βόλου με 2-0.

Νιόπλιας: «Νικήσαμε δίκαια και με καλό ποδόσφαιρο» (vid)

Ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βόλου με 2-0 για την δέκατη αγωνιστική της Super League. Μετά τον αγώνα ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ικανοποιημένος στην Cosmote TV για την εμφάνιση των Κρητικών.

Βόλος - ΟΦΗ 0-2: Με ισπανικές ...μπαλωθιές το 2ο «διπλό» των Κρητικών στο πρωτάθλημα (Ηighlights)!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αν βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ: «Το γκολ είναι πάντοτε σημαντικό είτε μπει στην αρχή είτε μπει στο τέλος ενός αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος συνολικά, καθώς για 70 λεπτά κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Μετά το 70 έρχεται αυτή η λογική να το κρατήσουμε, έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές, με προβληματίζει πως όπως και κόντρα στη Λαμία κάναμε πολλές αλλαγές και αντί να σταθεροποιηθούμε πίσω, το θέμα όμως είναι πως παίξαμε πάρα πολύ καλά σήμερα. Και ο Βόλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, θα σου κάνει ευκαιρίες. Κερδίσαμε δίκαια και με καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν αναθεωρεί τους στόχους όσο συνεχίζει αήττητος ο ΟΦΗ: «Το καλοκαίρι όταν ξεκινήσαμε ήμασταν μέσα στη μίρλα, όλοι μας είχανε τελειωμένους. Μας πειράζει που το έλεγαν και δικοί μας φίλαθλοι, εμείς από τον κόσμο μας θέλουμε να μας πιστεύει. Αν δεν παίξουμε κάποια στιγμή καλά να διαμαρτυρηθεί ο κόσμος, αλλά όχι από την αρχή και με βάση τα φιλικά παιχνίδια, τα οποία εμείς οι προπονητές τα βλέπουμε διαφορετικά. Φαντάζεστε όταν έρθει ο Ντε Γκούσμαν, ο Νέιρα, όταν θα γίνει καλύτερος ο Ναμπί και θα μπουν ο Γιάννου, ο Τσιλιαννίδης, έχουμε πολύ καλό ρόστερ, απλά έτυχε αυτή η αναθεματισμένη περσινή χρονιά. Είμαστε πλέον καλύτερα και το βλέπετε όλοι σας».