Βόλος - ΟΦΗ 0-2: Με ισπανικές ...μπαλωθιές το 2ο «διπλό» των Κρητικών στο πρωτάθλημα (Ηighlights)!

Δύο τέρματα του Γιον Τοράλ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων (12', 50') έδωσαν την απόλυτα δίκαιη επικράτηση στον ΟΦΗ των τεσσάρων... δοκαριών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επί του Βόλου με 2-0. Δοκάρι και οι γηπεδούχοι με τον Φαν Βέερτ (76') στην προσπάθεια τους να ξαναμπουν στο ματς

Βόλος - ΟΦΗ 0-2: Με ισπανικές ...μπαλωθιές το 2ο «διπλό» των Κρητικών στο πρωτάθλημα (Ηighlights)!

Με θριαμβευτή τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε το πρώτο χρονικά ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν, ευκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0, του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι όχι μόνο πέτυχαν το δεύτερο «διπλό» τους στο τρέχον πρωτάθλημα (όπου είναι αήττητοι μακριά από το Ηράκλειο!) αλλά προσπέρασαν τον χθεσινό τους αντίπαλο που μετρά τρεις σερί ήττες εντός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Γιον Τοράλ.

Ο Ισπανός σκόραρε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, «χτυπώντας» στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου.

Στο 12', ο Ίβηρας μέσος, άνοιξε το σκορ στην κόντρα μ' υπέροχο σουτ μετά από πάσα του Μεγιάδο, ενώ στο 50' με τρομερό μονοκόμματο σουτ τιμώρησε κακό διώξιμο των αμυνομένων του Βόλου σε σέντρα του Μαρινάκη.

Πάντως το 0-2 ήταν ...λίγο για τον ΟΦΗ, που στο πρώτο μέρος είχε τέσσερα ...δοκάρια!

Με τον σκόρερ του και τον Μεγιάδο στην ίδια φάση (8'), με τον Γκαγιέγκος (17') και τον Τοράλ να διπλασιάζει τα ...δοκάρια του στο 38'!

Ωστόσο η τύχη που ήταν ενάντια στους «ομιλήτες» στο πρώτο μέρος ήταν σύμμαχος του στο 76', όταν και η προσπάθεια των γηπεδούχων να ξαναμπούν στο ματς σταμάτησε στο σίδερο, μετά την κεφαλιά του Φαν Βέερτ που νίκησε τον Βάτερμαν στον αέρα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλος– ΟΦΗ 0-2

Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος

Σκόρερ: 12’ , 50’ Γιον Τοράλ.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: Φερνάντες - Μαρινάκης, Καμάου, Διαμαντής.

Κόκκινες κάρτες: -

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): ): Κλέιμαν - Ρομέρο, Γκουλέν (87’ Τερεζίου)., Ρινέρ, Φεράρι - Τσοκάνης, Ορόζ (79’ Ροσέρο), Νίνης (46’ Φερνάντες) - Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν - Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (71’ λ.τρ. Διαμαντής), Μπαλογιάννης – Μεγιάδο, Τοράλ (78’ Σελίμοβιτς), Γκαγιέγκος – Καμάου (λ.τρ. 65’ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78’ Καστάινιος), Λάμπρου (78’ Στάικος).