A Bola: «Κάνει πίσω για Ρούμπεν Σεμέδο η Μπενφίκα»

Η Μπενφίκα φέρεται να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola».

A Bola: «Κάνει πίσω για Ρούμπεν Σεμέδο η Μπενφίκα»

Σε αναζήτηση ενός νέου στόπερ βρίσκεται η Μπενφίκα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λούκας Βερίσιμο, ο οποίος θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι «αετοί» ήδη κοιτούν παίκτες για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους και να καλύψουν το κενό στην τριάδα της άμυνάς τους. Παρότι όμως ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονταν στην μεταγραφική τους λίστα ήταν και αυτό του Ρούμπεν Σεμέδο, πλέον ο σύλλογος έχει αποτραβηχτεί από την περίπτωση του άσου του Ολυμπιακού.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η πορτογαλική «A Bola», επικαλούμενη «πηγές» εκ των έσω της Μπενφίκα, προσθέτοντας μάλιστα πως τα εξω-αγωνιστικά θέματα του ποδοσφαιριστή οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την απόφαση.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο, 27, Πορτογάλος διεθνής με τον Ολυμπιακό, ήταν ένα όνομα που ήταν ήδη στην ατζέντα του Ζόρζε Ζεσούς την περασμένη σεζόν και συνεχίζει να ικανοποιεί τον προπονητή της Μπενφίκα. Ακόμα κι έτσι, πηγή κοντά στην Μπενφίκα διαβεβαίωσε την «A Bola» ότι δεν είναι, και δεν θα είναι, ένα όνομα στην εξίσωση, δεδομένου του γνωστού προφίλ των εξωποδοσφαιρικών προβλημάτων στα οποία έχει εμπλακεί ο παίκτης», σημειώνει το σχετικό δημοσίευμα της «A Bola».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο επέστρεψε πρόσφατα στου Ρέντη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό έπειτα από απουσία 2,5 μηνών.