Ολυμπιακός: Επέστρεψε στον Ρέντη ο Σεμέδο (pic)

Στον Ρέντη επέστρεψε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό μετά από απουσία 2,5 μηνών.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε στον Ρέντη ο Σεμέδο (pic)

Όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο οι εξελίξεις με τον Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ραγδαίες και είχε ήδη δρομολογηθεί η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον Ρέντη. Οι πληροφορίες ήταν συγκεκριμένες πως στην Ελλάδα βρέθηκε ο μάνατζερ του για τις τελικές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος κόντρα σε όλα όσα γράφτηκαν στον Τύπο της πατρίδας του ότι δεν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό βρέθηκε στον Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν εκτός προπονήσεων από τα τέλη Αυγούστου. Το κλίμα είχε βαρύνει για εκείνον μετά το ματς με τη Λουντογκόρετς, αλλά έμεινε εκτός προπονητικού κέντρου μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο όλο αυτό το διάστημα κάνει ατομικές προπονήσεις και με κάθε τρόπο δείχνει ότι ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά και να ξεκινήσει ξανά προπονήσεις με τα ερυθρόλευκα. Νωρίτερα και από το αναμενόμενο ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός γύρισε στο προπονητήριο.

Να σημειώσουμε ότι ο Σεμέδο είναι αποδεκτός και με το παραπάνω από τους συμπαίκτες του. Την επιστροφή του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού την έκανε γνωστή ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία μαζί του από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Από εδώ και πέρα πιάνει δουλειά για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει τους συμπαίκτες του. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αρχίσει να τον βάζει σιγά-σιγά και στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.