ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο στον Τσιγγάρα

Ο Χάρης Τσιγγάρας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέχρι και το 2024.

ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο στον Τσιγγάρα

Ακόμη μία ανανέωση συνεργασίας για τον ΠΑΟΚ, με τον Χάρη Τσιγγάρα να συνεχίζει να φορά τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για ακόμη μία τριετία.

Από το 2010 ο Τσιγγάρας ήταν μέλος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, κέρδισε μια θέση στην πρώτη ομάδα και υπέγραψε νέο συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χαρη Τσιγγάρα μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Έχει περάσει περισσότερη από τη μισή του ζωή στον ΠΑΟΚ. Γεννημένος το 2000, έγινε μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου το 2010 παίρνοντας μεταγραφή από τους Μπέμπηδες. Αρχικά χιλιόμετρα έκανε πάλι καθώς έμενε στην Πορταριά Χαλκιδικής. Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.Έχει προλάβει να ζήσει τα πολλά στον ΠΑΟΚ αν και μόλις 21 ετών.

Πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17, τρεις φορές με την Κ19, διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές και φυσικά μέλος της Α Ομάδας του Δικεφάλου από το 2019.Έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες τον Ιούνιο του 2020, έχει προλάβει ήδη να παίξει σε 27 αγώνες, να βάλει ένα γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμα μία κίνηση για το μέλλον και συμφώνησε με τον Χάρη Τσιγγάρα για νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2024».