Αστ. Τρίπολης-Λαμία 0-1: Γρηγορίου: «Τα είχαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Μετά τη νίκη της Λαμίας επί του Αστέρα Τρίπολης ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως η ομάδα του τα είχε όλα για να κάνει το διπλό.

Αστ. Τρίπολης-Λαμία 0-1: Γρηγορίου: «Τα είχαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Η Λαμία έκανε ένα σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη επικρατώντας με σκορ 1-0 του Αστέρα και διατήρησε ανέπαφη την εστία σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε:

Για τη νίκη στην Τρίπολη: Για να πάρεις τρεις βαθμούς σε αυτό το γήπεδο απέναντι στον πολύ καλό Αστέρα είναι λογικό να πρέπει να διαθέτεις ηρεμία, μυαλό, μαχητικότητα και συγκέντρωση. Τα είχαμε όλα για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις πολύτιμούς βαθμούς για εμάς και να πάμε στη διακοπή για να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι.

Για τον σχηματισμό: Επιλέξαμε ένα σχηματισμό με παιδιά που έχουν αρκετά παιχνίδια μαζί, δηλαδή τον Αντέτζο και τον Τζανετόπουλο. Νομίζω ότι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί ήταν καλοί. Και οι χαφ μας ήταν καλά. Νομίζω ότι να κρατάς το μηδέν είναι κάτι πολύτιμο είτε το κάνεις εντός, είτε εκτός έδρας.