ΠΑΟΚ: Στροφή στην Κοπεγχάγη με τα γνωστά προβλήματα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (4/11) με αντίπαλο την Κοπεγχάγη

ΠΑΟΚ: Στροφή στην Κοπεγχάγη με τα γνωστά προβλήματα

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Απόλλωνα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Ολιβέιρα, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα συνέχισαν αποθεραπεία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η Κυριακή ήταν διαφορετική. Ενδεχομένως αμήχανη, σίγουρα ξεκούραστη. Η νίκη
επί του Απόλλωνα… ξεκλείδωσε ρεπό εκτός προγράμματος και αυτομάτως έφτιαξε
και την πάντα δύσκολη Δευτέρα!

Τα χαμόγελα, βέβαια, σταμάτησαν μόλις ακούστηκε η σφυρίχτρα του Ράζβαν Λουτσέσκου διότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του (ακόμα) δύο δύσκολα παιχνίδια πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Το πρώτο χρονικά, άρα και σημαντικότερο είναι αυτό με την Κοπεγχάγη που προσφέρει στον ΠΑΟΚ ν’ αποκτήσει διαφορά ασφαλείας στην πρώτη θέση του ομίλου στο Conference League και να ορίζει τη δική του μοίρα στη διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο για να γίνει πραγματικότητα απαιτεί πολύ δουλειά, ελάχιστα ως μηδενικά λάθη, τύχη και συγκέντρωση. Αρχίζοντας από το πρώτο, η προπόνηση της Δευτέρας αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής σε μικρό χώρο με στοιχεία τακτικής.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Απόλλωνα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Ολιβέιρα, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα συνέχισαν αποθεραπεία.

Την Τρίτη (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».