ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1: Βγήκε ο Λισγάρας, βρήκαν χώρο οι γηπεδούχοι (highlights)

Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ που πήρε τελικά τη νίκη με 4-1 στο γήπεδο της Τούμπας. Κομβική η αναγκαστική αλλαγή του Λισγάρα στο 62ο λεπτό.

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1: Βγήκε ο Λισγάρας, βρήκαν χώρο οι γηπεδούχοι (highlights)


Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης που πάλεψε στο γήπεδο της Τούμπας αλλά λύγισε στην επανάληψη (4-1).

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν και στο 5’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Σβαμπ, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 14’ με τον Παμλίδη μετά το λάθος των Τέιλορ, Πασχαλάκη και μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κράτησε σχετικά εύκολα το 1-1, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που δεν είχε φαντασία και τρόπο να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Όταν το έκανε σε δύο περιπτώσεις (18’, 25’) ο Κότσαρης ήταν εκεί που έπρεπε.

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 4-1: Τα γκολ του αγώνα (vids)

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ επίσης είχε ζητήματα στη δημιουργία φάσεων αλλά κατάφερε στο 66’ και στο 72’ να...καθαρίσει τον αγώνα με Σβιντέρσκι, Μιχαηλίδη, σε ένα διάστημα όπου ο Απόλλων...ψαχνόταν αμυντικά αφού τραυματίστηκε στα πλευρά ο Λισγάρας (μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο), άλλος κεντρικός αμυντικός στον πάγκο δεν υπήρχε και έτσι πέρασε στο κέντρο της άμυνας, ο δεξιός αμυντικός Αντώνης Ντεντάκης.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Στις καθυστερήσεις, με πέναλτι ο Αουγκούστο διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον ΠΑΟΚ, σε μια φάση όπου ο Άκπομ κέρδισε το πέναλτι από τον Μπαξεβανίδη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 4-1

Διαιτητής: Koυτσιαύτης (Άρτας)

Σκόρερ: 5’ Σβαμπ (πέναλτι), 66’ Σβιντέρσκι, 72’ Μιχαηλίδης, 94' Αουγκούστο (πέναλτι) – 14’ Παμλίδης

Κίτρινες: Τσιλούλης, Ελ Καντουρί, Φατιόν, Μπαξεβανίδης,

Οι συνθέσεις...

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (74’ Ροντρίγκο) – Σβαμπ (74’ Κούρτιτς), Αουγκούστο – Ελ Καντουρί (77’ Μουργκ), Ζίβκοβιτς Α., Μπίσεσβαρ (84’ Κωνσταντέλιας), Σβιντέρσκι (77’ Άκπομ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας (62’ λ. τρ. Ντεντάκης), Τουτουαρίμα – Φατιόν, Κάστρο – Παμλίδης (76’ Λα Πάρα), Τσιλούλης (85’ Σαχλί), Μαρτίνες (63’ Ματέι) – Ιωαννίδης (85’ Ντάουντα)