Ολυμπιακός: Τα ανοιχτά μέτωπα

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες και τα δεδομένα σε τρεις θέσεις

Ολυμπιακός: Τα ανοιχτά μέτωπα

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις εκκρεμότητες στο ρόστερ του. Αυτό φυσικά αφορά τόσο τις αποδεσμεύσεις, όσο και τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλουν να πραγματοποιήσουν σε ορισμένες θέσεις.

ΣΤΟΠΕΡ:

Ο Γιασίν Μεριά σύμφωνα με πληροφορίες από την Τυνησία χάλασε τη μεταγραφή του στην Αλ Ντουχαΐλ (το μπάσιμο της οποίας στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό) και θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Η μετακίνησή του στο Κατάρ δεν τον έβρισκε σύμφωνο παρά το γεγονός ότι εκεί ήθελε να τον δώσει η ομάδα του, Σπόρτιφ Σφαξιέν. Με όσα έχουν συμβεί, είναι λογικό ο Τυνήσιος στόπερ να είναι δυσαρεστημένος με τους χειρισμούς της ομάδας του...

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιδρούν προς το παρόν στα νέα δεδομένα της υπόθεσης αλλά παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις. Άλλωστε πρόκειται για ένα παίκτη με τον οποίο είχαν συμφωνήσει σε όλα και απέμεναν μόνο οι ανακοινώσεις.

Πάντως οι Πειραιώτες δεν χάνουν άλλο χρόνο. Ήδη εξετάζουν τις εναλλακτικές που έχουν στη λίστα τους, όπως τον Σίντνεϊ της Λα Κορούνια. Βέβαια η υπόθεση του δεν είναι τόσο απλή από τη στιγμή που η Εϊμπάρ φαίνεται να μπαίνει στο κόλπο της διεκδίκησής του. Στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Πορτογάλου Νέτο, που επίσης δεν είναι απλή υπόθεση, αφού την προηγούμενη φορά που είχε ασχοληθεί μαζί του ο Ολυμπιακός, δεν είχε δείξει τόσο «ζεστός» για το ελληνικό πρωτάθλημα.

ΧΑΦ:

Το θέμα της απόκτησης χαφ «καίει» τον Ολυμπιακό, αφού είναι φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τον χαφ που θα κάνει τη διαφορά, να μπορεί να μαρκάρει, να έχει τρεξίματα και να συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι. Στο πρόσωπο του Γουίλιαν Αράο έχει βρει αυτό που ψάχνει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Ολυμπιακός παλεύει πολύ καιρό την περίπτωση του Βραζιλιάνου, αλλά η υπόθεση του αποδεικνύεται πολύ δύσκολη. Πάντως, οι Βραζιλιάνοι επιμένουν ότι η Φλαμένγκο απάντησε στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού και τώρα περιμένει τους Πειραιώτες να επανέλθουν με νέα πρόταση.

ΦΟΡ:

Πρώτος στόχος για την επίθεση παραμένει ο Αχμέντ Χασάν, για τον οποίο γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις. Ο Αιγύπτιος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και στο λιμάνι πιστεύουν ότι, παρά τις δυσκολίες, η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Πάντως σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα διαδραματίσουν και οι αποδεσμεύσεις, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις επιθετικούς στο ρόστερ του τη δεδομένη στιγμή.