ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος γυμναστής ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος

Ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος είναι ο νέος γυμναστής του ΠΑΣ Γιάννινα. Τη Δευτέρα (11/10) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιαννιτόπουλο, ο οποίος γυρίζει στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέος γυμναστής ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος

Επιστροφή στα Γιάννινα για τον Θωμά Γιαννιτόπουλο. Ήταν άμεσος συνεργάτης των Ντεμόλ, Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τη Δευτέρα (11/10) το πρωί είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Γιάννης Ντουρουντός

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είχε ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ντουρουντό.

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Γιαννιτόπουλο Θωμά.

Ο κ.Γιαννιτόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής εκπαίδευσης και Αθλητικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση το ποδόσφαιρο και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετές ομάδες όπως την AL HAJER FC, την AL FAISALY FC, την QATAR SC, τη Dinamo Minsk, την ASTANA FC, τη LUTON TOWN FC, την CSSKA Σόφιας, το Λεβαδειακό, τον Πλατανιά, ενώ είχε και 2 θητείες στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ως άμεσος συνεργάτης των Demol και Χριστόπουλου.

Καλώς όρισες και πάλι Θωμά και ευχόμαστε καλή αρχή με κάθε επιτυχία στην ομάδα μας», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Γιαννιτόπουλο.