ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Γιάννης Ντουρουντός

«Διαζύγιο» με τον Γιάννη Ντουρουντό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την Τρίτη (5/10) τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή του συλλόγου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Γιάννης Ντουρουντός

Ο Γιάννης Ντουρουντός ύστερα από δύο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε από την ομάδα. Η ΠΑΕ την Τρίτη (5/10) ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον γυμναστή της ομάδας.

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ιωάννη Ντουρουντό.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα, τα 2 αυτά δύσκολα χρόνια εξαιτίας των συγκυριών και της επανόδου της ομάδας στην κατηγορία και να ευχηθούμε ότι καλύτερο για τη συνέχεια με την ελπίδα ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ντουρουντό, ο οποίος μέσα στον Ιούλιο είχε ανανεώσει!

Ο Ιωάννης Ντουρουντός είναι Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) και Εργοφυσιολόγος και ήταν στην ομάδα του ΠΑΣ από το 2019.

Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες επαγγελματικής κατηγορίας (Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Al Shabab, AL Raed S. FC, Απόλλων Λεμεσού, Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, Π.Α.Ε. Πανιώνιος, Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Π.Α.Ε. Πανθρακικός, Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης).

Το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Προπονητικής με ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συμπληρώματα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης. Παράλληλα ήταν μέχρι το 2018 επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου εργομετρίας και φυσικής απόδοσης Physiotrio Sports Clinic (Riyadh) Σαουδικής Αραβίας και έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε 5 παιχνίδια ομίλων Champions League 2017-2018.