O ΠΑΟΚ δεν πάει στο Καυταντζόγλειο, η ομάδα Β΄ στο γήπεδο Μακεδονικού και αναζητά νέα έδρα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυταντζογλείου και αναφέρει ότι θα αναζητηθεί άλλη έδρα για την πρώτη ομάδα, όταν αρχίσουν τα έργα στην Τούμπα. Στο γήπεδο Μακεδονικού η ομάδα Β΄. 

O ΠΑΟΚ δεν πάει στο Καυταντζόγλειο, η ομάδα Β΄ στο γήπεδο Μακεδονικού και αναζητά νέα έδρα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αρκετά ενοχλημένη με τους όρους της συμφωνίας που επιδιώκει το Καυταντζόγλειο με τον ΠΑΟΚ. Αρχικά το γήπεδο προοριζόταν για να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Β' στη Super League 2 και στη συνέχεια για την πρώτη ομάδα του, όταν θα ξεκινούσαν τα έργα για τη νέα Τούμπα.

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ – Οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν ντου στα «κεντρικά» της Θύρας 4

Έτσι ο «Δικέφαλος» κάνε λόγο για απαράδεκτη σύμβαση αναφέρει ότι θα αναζητηθεί και άλλη έδρα για την πρώτη ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυταντζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β' δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.

Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυταντζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος Λευτέρης Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».