Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ – Οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν ντου στα «κεντρικά» της Θύρας 4

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ντου στα κεντρικά της Θύρας 4 και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ – Οπαδοί του Δικεφάλου έκαναν ντου στα «κεντρικά» της Θύρας 4

Αδιανόητες εικόνες τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί που χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ για να χωρίσει τους ΠΑΟΚτζήδες από τους… ΠΑΟΚτζήδες!

O ΠΑΟΚ δεν πάει στο Καυταντζόγλειο, η ομάδα Β΄ στο γήπεδο Μακεδονικού και αναζητά νέα έδρα

Ναι, απίστευτο αλλά πραγματικό. Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν επίθεση στα κεντρικά γραφεία της «Θύρας 4» που βρίσκονται στην «Παλαιών Πατρών».

Τα κίνητρα τους; Τυπικά άγνωστα. Σύμφωνα με την αστυνομία όμως δεν πρόκειται για κάτι λιγότερο από την συνέχεια μιας άλλης ιστορίας. Εκείνης που σόκαρε την Ελλάδα, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου.

Τα Λύκεια που έγιναν ορμητήριο από Ακροδεξιούς για να επιτεθούν σε φοιτητές που πραγματοποιούσαν αντιφασιστικές κινητοποιήσεις. Μιας υπόθεσης που έφερε την παρέμβαση ως και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Πιστεύει η Αστυνομία ότι τα όσα έγιναν ξημερώματα Κυριακής, στην καρδιά της πόλης, έξω από τον πλέον κεντρικό σύνδεσμο της «Θύρας 4» έχουν την ίδια αφετηρία.

Από οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονται είτε από τη μια πλευρά, είτε από την άλλη σχηματίζοντας συνθήκες εμφυλίου.

Δεκάδες επιτέθηκαν στον σύνδεσμο, κρατώντας λοστούς και ρόπαλα. Πολιορκώντας τα «κεντρικά» ως ότου –καθυστερημένα- παρέμβουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ για να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Και όλα αυτά μπροστά σε έκπληκτους περαστικούς. Ξαναλέμε πως η επίθεση έγινε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ξημερώματα Κυριακής.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης –και την σχετική δικογραφία-, τόσο ένας 30άχρονος ακροδεξιός που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος μελών της ΚΝΕ, όσο και η ταυτοποίηση ακόμη τριών προσώπων επίσης ακροδεξιών αφορούν σε οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Πηγή: www.in.gr