Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Αήττητη παρέμεινε η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στον εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη της ΑΕΚ. Δύο ακυρωθέντα γκολ είχαν οι «ερυθρόλευκοι»!

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ανέτρεψαν το σκορ ωστόσο η ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε τους κράτησε στην ισοπαλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς στο πρώτο μισό χάνοντας ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, με την ΑΕΚ να προηγείται κόντρα στη ροή του ματς με τον Κοντάκη.

Η εικόνα του αγώνα όχι μόνο δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός έκλεισε ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους στην περιοχή τους καταφέρνοντας να πετύχει την ανατροπή. Στο 55’ ο Γατόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση από το σουτ του Μουζακίτη και έφερε το ματς στα ίσια και στο 68ο λεπτό ο Αλαφάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

Η ισοφάριση ήρθε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 73’ από τον Κοντορούχα ενώ δύο τέρματα στη συνέχεια από Πρεκατέ (83′) και Παπακανέλλο (90’+4′) ακυρώθηκαν εν μέσω πολλών αμφιβολιών ως οφσάιντ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (85’ Κακακιός), Φανάρας (85’ Αθανασίου), Αλαφάκης (79’ Πρεκατές), Γατόπουλος, Παπακανέλλος, Δρόσος (52’ Μουζακίτης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινο» το ντέρμπι των Νέων

Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Υπερηχητικός Ολυμπιακός στην πρεμιέρα, 6-0 τον ΟΦΗ!