Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινο» το ντέρμπι των Νέων

Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού επικράτησε με σκορ 3-2 του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-3: «Πράσινο» το ντέρμπι των Νέων

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Οι "πράσινοι" επικράτησαν με σκορ 3-2 στον Ρέντη.

Πρόκειται για μία συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακού και Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 τελικά έκαναν την ανατροπή και πήραν μία σπουδαία νίκη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το σημείωσε ο Τόρρα στο 87ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη οι "πράσινοι" έφτασαν τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με γκολ του Φρόκου στο 20' και από εκείνο το σημείο και μετά οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία του αγώνα. Στο 41' ο Σπυριδάκης έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο με στόχο να γυρίσει το ματς και στο 48' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κασέμι. Στο 61' ο Κουτσίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 75' ο Καλοσκάμης με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πιο απειλητικοί και είχαν δοκάρια με τον Πετρόπουλο στο 83' και στο 85', αλλά οι "πράσινοι" ήταν αυτοί που σκόραραν με τον Τόρρα στο 87' και πήραν τη νίκη.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικόλης, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι (56′ Πατήρας), Καρακούτης (64′ Παπαδάκος)

Παναθηναικός: Κλίντμαν, Ζαφείρης Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης (62′ Χαχούλης), Κωστόπουλος (64΄ Πορφυρόπουλος), Βολάκης (46′ Βολάκης), Φρόκου, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης.