Super League - 5η αγωνιστική: Πρώτοι ΠΑΟΚ, Βόλος, 3ος ο Ολυμπιακός- Αποτελέσματα (highlights)

Στα σημερινά (3/10) παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Super League, o Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και πλέον είναι τρίτος στη βαθμολογία πίσω από Βόλο, ΠΑΟΚ που κέρδισε με 3-1 στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ πήρε πολύτιμη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Αντίθετα, ο Ατρόμητος την έχασε μέσα από τα χέρια του στη συνάντηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και η βαθμολογία.

Super League - 5η αγωνιστική: Πρώτοι ΠΑΟΚ, Βόλος, 3ος ο Ολυμπιακός- Αποτελέσματα (highlights)

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος της 5ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν... ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και αφού προηγήθηκε με 0-3 του ΟΦΗ κράτησε τη νίκη δεχόμενος μόνο ένα γκολ (1-3) και έφυγε από το Ηράκλειο με μια σπουδαία επικράτηση που του δίνει ώθηση.

Λίγη ώρα πριν η ΑΕΚ είχε περάσει από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκορ 1-3 και παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά της να κρατήσει επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος ούτε τώρα κατάφερε να κάνει «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκε νωρίς επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, κρατούσε τη νίκη μέχρι το τέλος, ωστόσο δέχθηκε την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο 91' (1-1).

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Λαμία, στη Νεάπολη, με αντίπαλο τον Ιωνικό που είχε σερί θετικών αποτελεσμάτων αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο Άρης υπέστη αναπάντεχη γκέλα, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη δεύτερη αναμέτρηση του Σαββάτου (2/10) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Νωρίτερα, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Βόλος πήρε μία ακόμα νίκη, την τέταρτη σε πέντε παιχνίδια, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στάδιο με σκορ 2-1.

Το προφίλ της 5ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ (2/10)

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1

(16' πέναλτι Φαν Βέερτ, 79' Φεράρι - 85' Σονί)

Άρης - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του Άρης - Απόλλων Σμύρνης

ΚΥΡΙΑΚΗ (3/10)

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

(6' Κλωναρίδης - 90'+1' Μέντες)

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-3

(58' Βέργος - 13' Γκαρσία, 26' Βράνιες, 83' Τσούμπερ)

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-3

(90'+1' Ναμπί - 15' Σφιντέρσκι, 58' Κούρτιτς, 71' Αουγκούστο)

Ιωνικός - Λαμία 1-2

Άοσμαν 36' / Μανούσος 21΄, Γκόλαμιτς 55΄

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0: Τα highlights της αναμέτρησης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η επόμενη αγωνιστική