ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Μανούσος: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, σημαντικό ματς με Παναιτωλικό» (vid)

Η Λαμία κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Φθιώτιδας στρέφει τώρα την προσοχή της στο ματς με τον Παναιτωλικό.

ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Μανούσος: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, σημαντικό ματς με Παναιτωλικό» (vid)

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Λαμίας και κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο επιθετικός της Λαμίας, Γιώργος Μανούσος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο άσος της ομάδας μίλησε στην Cosmote TV για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η Λαμία με Βόλο, ΑΕΚ εκτός έδρας και φυσικά τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος».

ΑΕΚ - Λαμία 1-0: Ο Αραούχο λύτρωσε την «Ένωση» (highlights)!

«Ακόμα ένα παιχνίδι, όπως και με τον Ολυμπιακό, κάναμε μία μεστή εμφάνιση. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Την Κυριακή έχουμε πολύ σημαντικό ματς με τον Παναιτωλικό. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα θα δείξει η ομάδα μας και επιθετικά καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τα αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Λαμίας, Γιώργος Μανούσος.

ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Μιλόγεβιτς: «Δίκαια κερδίσαμε, να είμαστε έτοιμοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Μανούσος: «Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, σημαντικό ματς με Παναιτωλικό»

ΑΕΚ – Λαμία 1-0: Γρηγορίου: «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τώρα ξεκινάει για εμάς το πρωτάθλημα»