ΑΕΚ - Λαμία 1-0: Ο Αραούχο λύτρωσε την «Ένωση» (highlights)!

Ο Σέρχιο Αραούχο σκόραρε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Λαμίας και οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο. Τρίτη σερί ήττα για τους Φθιώτες σ' ισάριθμες αγωνιστικές.

ΑΕΚ - Λαμία 1-0: Ο Αραούχο λύτρωσε την «Ένωση» (highlights)!

Παρουσία του, εμβληματικού παλαίμαχου της, Στέλιου Σεραφείδη, που λίγη ώρα είχε πάρει εξιτήριο από το γειτονικό νοσοκομείο «Υγεία», η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Λαμίας για την 3η αγωνιστική της Super League στο ΟΑΚΑ.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» του Μιλόγεβιτς να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ, πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο, στο 67ο λεπτό, μετά από συνεργασία με τους Χατζισαφί και τον νεοεισελθόντα Τάνκοβιτς.

ΑΕΚ - Λαμία: Γκολ και οι καλύτερες φάσεις (vid)

Αντίθετα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου γνώρισε την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Πάλι στο γκολ...

Παρότι στο πρώτο ημίχρονο κράτησε την αντίπαλο της σχετικά εύκολα μακριά από την εστία της και στο ξεκίνημα της επανάληψης την απείλησε δεν είχε «απάντηση» όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μάλιστα κινδύνευσε να δεχθεί δεύτερο με τον Γκαραβέλη να σταματά τον Μάνταλο (που πάλι ήρθε από τον πάγκο αφού προτιμήθηκε για πρώτη φορά βασικός ο Γέβτιτς) ενώ στο 89' ο Λε Ταλέκ «σημάδεψε» το δοκάρι...

Ενδιάμεσα (85') οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Σακχόφ στον Καραμάνο αλλά το VAR δεν τους δικαίωσε...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

AΕΚ - Λαμία 1-0

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερ: 67’ Αραούχο.

Διαιτητής; Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

Κίτρινες κάρτες: Σάκχοφ - Τζανδάρης, Ρόμανιτς, Σαραμαντάς.

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς – Μισελέν (91’ Σβάρνας), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι (64’ Σάκχοφ), Λε Ταλέκ – Αμραμπάτ (λ.τρ. 46’ Τάνκοβιτς), Γέβτιτς (64’ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ – Αραούχο (73’ Μάνταλος).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης - Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς - Τζανδάρης (66’ Προβυδάκης), Νούνιες (88’ Μαρτίνεθ) – Ελευθεριάδης (λ..τρ. 72’ Βλαχομήτρος), Μανουσάκης (66’ Τιρόνε), Ρόμανιτς, Μανούσος - (66’ Καραμάνος).