Προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ

Οι Πειραιώτες απάντησαν στις διαρροές των «κιτρινόμαυρων» για το θέμα με τον Λάζαρο, ενώ ζητούν και την τιμωρία τους.

Προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ μπορεί να αναβλήθηκε για τις 23 Ιουλίου, αλλά η αντιδικία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους «κιτρινόμαυρους» συνεχίζεται με την ίδια ένταση. Η πλευρά της ΑΕΚ απάντησε στα όσα έλεγαν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ότι στον Πειραιά φοβούνται και πήγαν με τέσσερις δικηγόρους για να πάρουν την αναβολή.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και νέα απάντηση από την πειραϊκή ΠΑΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι η ΑΕΚ στην εκδίκαση ήταν σιωπηλή και πως ο Ολυμπιακός πήγε εκεί με δύο δικηγόρους όπως πήγαν και εκείνοι. Δύο δικηγόρους, ωστόσο, είχε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

«Καλές οι διαρροές, αλλά το συμβόλαιο που είναι;», αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι». Στη συνέχεια η ενημέρωση της πειραϊκής ΠΑΕ επισημαίνει πως το μόνο νόμιμο και επικυρωμένο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν και επίσημα πως κατέθεσαν προσφυγή ζητώντας την τιμωρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού «όλες οι απαράδεκτες ενέργειες της σχετικά με το ζήτημα αυτό προσβλέπουν στο να παραβιαστεί το μόνο νόμιμο συμβόλαιο που υπάρχει και είναι αυτό μεταξύ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση της πειραϊκής ΠΑΕ.