«Τι φοβάται η ΑΕΚ και κρύβει το συμβόλαιο;»

Τι έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου και την αναβολή της εκδίκασης.

«Τι φοβάται η ΑΕΚ και κρύβει το συμβόλαιο;»

Η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε αναβολή για τις 23 Ιουλίου. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από τους «κιτρινόμαυρους» να καταθέσουν κάτι που τελικά δεν έκαναν.

Η ΑΕΚ λίγη ώρα μετά την αναβολή της υπόθεσης διέρρεε το εξής: «Μας ενημερώσατε με εξώδικο ότι θα προχωρήσετε για τον Λάζαρο και σας είπαμε μην το κάνετε γιατί έχουμε συμβόλαιο με τον παίκτη. Εσείς είπατε ότι λέμε ψέματα για το συμβόλαιο και προχωρήσατε σε συμφωνία μαζί του. Τότε ποιο συμβόλαιο ζητάτε τώρα;».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ήρθε η απάντηση για τους ισχυρισμούς των «κιτρινόμαυρων». Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έλεγαν σχετικά: «Τι φοβάται η ΑΕΚ και δεν καταθέτει το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει; Αρχικά έλεγαν ότι θα καταθέσουν ένα συμβόλαιο στις αρχές Ιουλίου, δεν το κατέθεσαν. Μετά μιλούν για ένα συμβόλαιο, αλλά το κρύβουν. Γιατί το κρύβουν, τι φοβούνται;», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών, οι οποίοι περίμεναν ότι από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει στα χέρια της συμβόλαιο με τον Χριστοδουλόπουλο θα το εμφανίσει κάτι που αρνήθηκε να κάνει και παράλληλα αρνήθηκε να σχολιάσει στην ουσία το θέμα.

Κάπως έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.