«Δείξτε μας το συμβόλαιο του Λάζαρου»

Αναβλήθηκε για τις 23 Ιουλίου η εκδίκαση της προσφυγής των «κιτρινόμαυρων» κατά του Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Δείξτε μας το συμβόλαιο του Λάζαρου»

Για σήμερα στις 16:00 ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υπόθεση, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 23 Ιουλίου.

Ο λόγος της αναβολής είναι ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε από την ΑΕΚ στην εκδίκαση της προσφυγής στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών τη ΕΠΟ να καταθέσει το συμβόλαιο που υποστηρίζει ότι έχει με τον ποδοσφαιριστή και το οποίο δεν έχει κατατεθεί στη Σούπερ Λίγκα.

«Να αξιώσετε από την ΑΕΚ να προσκομίσει το έγγραφο. Η ΑΕΚ είναι εδώ και μας ακούει. Παρακαλούμε να καταθέσουν το συμβόλαιό για να ετοιμάσουμε την άμυνά μας. Το ζητάμε καλόπιστα», είπαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος και Λίνα Σουλούκου.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της τόνισε: «Έχουμε ενημερωθεί για το αίτημα της αναβολής, είμαστε προετοιμασμένοι να δικάσουμε την υπόθεση, η αναβολή είναι στην κρίση σας», είπε η δικηγόρος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου. Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Μηνάς Λυσάνδρου είπε χαρακτηριστικά: «Η καλοπιστία να γίνεται σε τάιμινγκ που θα προλαβαίνει δυσάρεστες καταστάσεις».

Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ δεν πίεσε την ΠΑΕ ΑΕΚ να καταθέσει το συμβόλαιο του Λάζαρου από τη στιγμή που υπήρχε αίτημα αναβολής. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» στα όσα υποστήριξαν δεν είπαν το παραμικρό για το συμβόλαιο που ζήτησε ο Ολυμπιακός να κατατεθεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην υπόθεση έκανε παρέμβαση υπέρ του Λάζαρου και ο ΠΣΑΠ.