Παναιτωλικός: Ενισχυμένος για το ματς με τον Ατρόμητο

Μπαρμπόζα, Γκεστέντε, Φλόρες και Μεντόζα μπήκαν στην αποστολή του Παναιτωλικού για το Κυριακάτικο (19/9-18.15) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Παναιτωλικός: Ενισχυμένος για το ματς με τον Ατρόμητο

Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο Κυριακάτικο (19/9-18.15) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα από το Αγρίνιο θα επιδιώξει να δώσει καλύτερη συνέχεια σε σχέση με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της πρεμιέρας (0-0), όταν υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης.

Το θετικό για τον Γιάννη Αναστασίου είναι πως μπορεί να υπολογίζει στον Μπαρμπόζα που θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή, στον Ζεστέντε που έχει ενσωματωθεί πλήρως και προορίζεται επίσης για την πρώτη του συμμετοχή, στον Φλόρες που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ονδούρας και στον Μεντόζα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν μεσοβδόμαδα. Όλοι τους αναμένεται να ενισχύσουν το δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν εκ νέου ο γκολκίπερ Μελίσσας, οι δεξιοί μπακ Λιάβας, Αποστολάκης, ο αριστερός μπακ Περέιρα και ο αμυντικός Μπακαδήμας που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Ροντρίγκες, Χουχούμη, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλη, Λούι, Βέργο, Μπαρμπόζα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνη, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλό, Μεντόσα, Τσιγγάρα, Ζεστέντε, Μαλή.