Ούτε ο Ιωνικός δίνει εισιτήρια στους «μεγάλους»!

Η ΠΑΕ Ιωνικός έκανε γνωστό πως στα εντός έδρας ματς με τους «μεγάλους» δεν θα βγουν εισιτήρια!

Ούτε ο Ιωνικός δίνει εισιτήρια στους «μεγάλους»!

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας, οι οποίοι και θα μπορούν να προμηθευτούν από 2 μεμονωμένα εισιτήρια έκαστος!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, οι οποίοι επιπλέον θα μπορούν να προμηθευτούν ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Λαμία: «Στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν διαρκείας»

Το παραπάνω, είναι απόφαση της διοίκησης για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, την προστασία και τον καλύτερο δυνατό έλεγχο εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο μας, καθώς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ συμβεί, βαραίνει με βαρύτατες τιμωρίες (έδρας και πρόστιμα) την ομάδα μας αποκλειστικά.

Η σχετική απόφαση του ΔΣ, τίθεται σε εφαρμογή από το προσεχές, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης (Παρασκευή 17/9, 19:00) για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας, θα μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για συνοπαδούς του, έχοντας μαζί του την κάρτα διαρκείας του, την ταυτότητα του για την επιβεβαίωση και τα στοιχεία εκείνων που επιθυμεί να προμηθευτεί για λογαριασμό τους εισιτήρια. Δηλαδή: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του σε Λαμία και Τρίπολη

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια θα διατίθενται την Τετάρτη (15/9) 17:00 με 21:00 και την Πέμπτη (16/9) 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι και 17:00 με 21:00 από τα γραφεία της ομάδας μας ( θύρα 8 ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια). Διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα, δεν θα υπάρξει.

Τιμές: 10 ευρώ Θύρα 3, 20 ευρώ θύρα 1-2, 40 ευρώ VIP.

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

(Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812)».