Λαμία: «Στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν διαρκείας»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Λαμίας ξεκαθάρισε ότι στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και κανένας φιλοξενούμενος

Λαμία: «Στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν διαρκείας»

Η ΠΑΕ Λαμία με ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθάρισε πως σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο όσοι έχουν διάρκειας.

Συγκεκριμένα, δε θα υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια και ότι δεν θα βρεθεί κανένας οπαδός φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι Αστέρας Τρίπολης είχε ανακοινώσει ανάλογο μέτρο, αλλά μόνο για τους αγώνες του με τις μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ)

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας καθώς δεν θα εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια.

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Λαμίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διατίθενται για λίγες ακόμη μέρες από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και ηλεκτρονικά μέσω της viva,gr στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-lamia-2021-22/»