Η απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η απόφαση για τα εισιτήρια στα συγκεκριμένα παιχνίδια. 

Η απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκαθάρισε πως στα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, αφού δικαίωμα εισόδου σε αυτά τα ματς θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Ως εκ τούτου στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/09, 20:30) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 διατίθενται στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τα εισιτήρια στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως πάρθηκε αυτή η απόφαση για να μην υπάρχει μετακίνηση οπαδών στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στα συγκεκριμένα παιχνίδια.