Νιόπλιας: «Δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι παίκτες» (vid)

Ο ΟΦΗ πήρε τον βαθμό (0-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην κούραση των παικτών του.

Νιόπλιας: «Δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι παίκτες» (vid)

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη σεζόν με βαθμό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στο ότι οι Κρητικοί δεν βρίσκονται ακόμη στο 100%. Μάλιστα όπως είπε κάποιοι από τους παίκτες του δεν μπορούν να αντέξουν, απέναντι μάλιστα σε έναν Άρη που είχε δώσει και Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Άρης-ΟΦΗ 0-0: Φλύαρη υπεροχή σε άμυνα-γρανίτη (Highlights)

«Ήταν ένας σημαντικός βαθμός είναι η αλήθεια, όσο είχαμε δυνάμεις, κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού μπορέσαμε να βγούμε πολύ απειλητικά στην περιοχή του Άρη και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί στο σκορ. Βλέπουμε όμως ότι άλλο είναι η προπόνηση και άλλο τα παιχνίδια.

Ο Άρης έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχει προετοιμαστεί, είχε περισσότερο ρυθμό. Αυτό το διαπιστώσαμε όσο πηγαίναμε προς το τέλος. Φρεσκάραμε την ομάδα, φαινόταν ότι ήμασταν πάρα πολύ κουρασμένοι καθώς πολλοί παίκτες δεν έχουν παίξει φιλικό 90 λεπτά.

Δεν μπορούν να αντέξουν όλοι οι παίκτες, αλλά μας βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές και αυτό που θέλαμε να κάνουμε στο τέλος του παιχνιδιού, το κάναμε πολύ καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.